Ambulant medewerk(st)er schoonmaak Harderwijk/Lelystad (24 uur)

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Ambulant medewerk(st)er schoonmaak Harderwijk/Lelystad (24 uur)

Ambulant medewerk(st)er schoonmaak Harderwijk/Lelystad (24 uur)

Vacatures

Maak jij de juiste KEUS?
Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?
Voor onze organisatie zijn wij voor de regio Harderwijk/Lelystad op zoek naar een ambulant medewerk(st)er schoonmaak, iemand die onze rayonleider wil ondersteunen door in te vallen op meerdere locaties en daar schoonmaakwerkzaamheden wil uitvoeren. Je ontzorgt de klant met het schoonhouden van de werkomgeving en doordat je geen vaste locatie hebt is het werk afwisselend en geen dag hetzelfde!
Het aantal te werken uren is mede afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Zelf denken we aan 24 uur per week. Ben je juist meer of minder beschikbaar, reageer dan ook!. De werkdagen zijn op maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn wisselend. Jij bent ons visitekaartje dus naast dat je netjes werkt en een positieve instelling hebt dien je ook representatief te zijn. Omdat je in een bedrijfsauto gaat rijden moet je in het bezit zijn van een rijbewijs.

WIJ ZOEKEN JOU!

Wat bieden we jou?
Je komt te werken in een groeiende organisatie en na een inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om je kennis en kunde uit te breiden door het volgen van een opleiding. Voor de uitvoering van deze functie krijg je een auto tot je beschikking. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal variëren tussen de € 11,44 een € 13,72 bruto per uur, dit is op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Heb je interesse? stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Menu