CSG Het Noordik kiest Keus voor streeploos reinigen

  1. Home
  2. Algemeen
  3. CSG Het Noordik kiest Keus voor streeploos reinigen

CSG Het Noordik kiest Keus voor streeploos reinigen

Algemeen

csg-het-Noordik-Keus

CSG Het Noordik gunt de uitvoering van de glasbewassing aan Keus Schoonmaak en Diensten. Vanaf 1 juni zorgen onze specialistische glazenwassers voor het streeploos reinigen van zowel het binnen-, buiten- en separatieglas van vier locaties van CSG Het Noordik.

Naar aanleiding van de Europese Aanbesteding schoonmaakonderhoud en glasbewassing is de opdracht voor het perceel glasbewassing gegund aan Keus Schoonmaak en Diensten. Ook bij deze aanbesteding was prijs niet doorslaggevend. De meeste punten konden behaald worden op de inschrijfprijs die het dichtst bij het gemiddelde van alle inschrijvingen. Daarnaast wogen kwalitatieve aspecten voor de helft mee in de gunningscriteria.

Het Noordik is een Christelijke Scholengemeenschap voor VMBO, Havo en VWO. De overeenkomst kent een looptijd van twee jaar plus vier optiejaren. Tweemaal per jaar gaan de glazenwassers van Keus Schoonmaak en Diensten ruim 10.000 m2 glas bewassen. De locaties van CSG Het Noordik bevinden zich in Almelo, Vroomshoop en Vriezenveen. Onze medewerkers kijken uit naar de invulling van deze mooie opdracht!

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Menu