De dag van de schoonmaak!

  1. Home
  2. Algemeen
  3. De dag van de schoonmaak!

De dag van de schoonmaak!

Op maandag 15 juni 2020 wordt voor de 5e keer de dag van de schoonmaker gevierd. Door heel Nederland zetten ruim 120 schoonmaakbedrijven in totaal 96.000 schoonmakers in het zonnetje. Ook wij willen deze dag niet voorbij laten gaan zonder jullie te laten weten dat wij trots zijn op de prestatie die jullie dagelijks leveren!

Het thema van deze dag is “Jij maakt het verschil”. Heel toepasselijk als je terugkijkt op de afgelopen maanden. Juist nu het coronavirus zoveel impact heeft realiseren wij ons als geen ander dat hygiëne van groot belang is. We wassen vaker onze handen, blijven op afstand van elkaar en het knuffelen van elkaar is ook voorbij. Ook op plekken die eerder niet zo inzichtelijk waren zoals de supermarkt, de horeca en het openbaar vervoer blijkt maar weer dat de dagelijkse inzet van onze schoonmaak nodig is. Schoonmaak is voor 17 miljoen Nederlanders belangrijk en méér dan eens is er nu het bewijs dat schoonmaak ertoe doet en dat iedere schoonmaker trots mag zijn op zijn of haar werk.

Als organisatie kijken we terug op een paar hectische maanden waarbij veel vragen voor ons nieuw waren. Wat doen onze klanten en kunnen we daar blijven schoonmaken? Hoe gaan we om met de opgestelde RIVM regels? Moet er voor medewerkers een andere werkplek gezocht worden? Hoe kunnen we medewerkers zo optimaal mogelijk beschermen en wanneer moet iemand in quarantaine?  Hoe gaat het allemaal financieel?

Op al deze vragen hebben we, in de loop van de weken, een antwoord gekregen en weet je wat hier bijzonder aan is?? We hebben het SAMEN gedaan, jullie hebben daarbij het verschil gemaakt!

Helaas is het voor ons niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken maar wij hopen door deze brief en het kleine presentje onze waardering naar jullie over te brengen.

Daarom nogmaals BEDANKT!

Met vriendelijke groet,

namens de directie van Keus schoonmaak en CMS schoonmaak

Maroesja Elshof-Kablau

hoofd personeelszaken

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu