Blog

De dag van de schoonmakers 14 juni 2019

Op 14 juni 2019 wordt al weer voor de 4ekeer de dag van de schoonmaker gevierd. Een dag om alle schoonmakers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet!

Persoonlijk kan ik er van genieten als ik mijn kantoor binnen loop en de koffiekringen zijn van mijn bureau gepoetst, de prullenbak geleegd is en de papiersnippers van de vloer verwijderd zijn. Dit belangrijke werk is voor veel mensen onzichtbaar en gebeurt achter de schermen. In mijn ogen krijgt het nog altijd niet de aandacht en respect die het verdiend, die ze verdienen!

Schoonmaken is een vak apart, dat weten jij en ik maar nog niet iedereen is hiervan overtuigd. Ik las in het schoonmaakjournaal een mooie vergelijking tussen de schoonmaak en het voetbal. ”Iedereen heeft er een mening over maar niet iedereen heeft er verstand van!”  Ik vind het wel een pakkende vergelijking! Iedereen heeft een mening over de schoonmaak en dan met name over hoe dingen beter kunnen. Ook de definitie over wat wel en wat niet schoon is verschilt!

Jullie hebben niet alleen de kennis van materialen en middelen maar bezitten ook de kwaliteit om het werk af te stemmen op de klant en de locatie. Julie ontzorgen de klant en met jullie kennis zorgen jullie voor een schone werk- en leefomgeving. Dat is een doelstelling waar jullie trots op mogen zijn!

Wij zijn dat in ieder geval wel! We zijn trots op de prestatie die jullie elke dag, vaak door weer en wind, weer leveren en de inzet die jullie tonen!

Daarom alle schoonmakers in dit mooie vak, nogmaals BEDANKT!

Met vriendelijke groet,

Maroesja Elshof-Kablau

hoofd personeelszaken

Keus schoonmaak en CMS schoonmaak

Gerelateerde berichten

No results found

Menu