Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Gemotiveerd team

Een gemotiveerd team van Keus-schoonmaakspecialisten staan dagelijks klaar voor de meest diverse opdrachtgevers. Gespecialiseerd en bevlogen komen ze graag bij u over de vloer met maar één missie: het moet schoon zijn!

Schoon is schoon

Door middel van goede communicatie en betrokkenheid zetten we in op een duurzame relatie met de klant en ons team van schoonmaak-specialisten. Onze visie is het nastreven van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

MVO

Goed zijn voor de omgeving, voor de mensen én voor het milieu. Dat staat bij onze organisatie hoog in en vaandel. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen verankerd in onze organisatie. Jaarlijks stellen we nieuwe doelstellingen op waarmee we onszelf uitdagen om nog duurzamer te ondernemen. We voelen het namelijk als onze plicht om goed voor de mens en het milieu te zijn. Lees hier meer over op onze pagina MVO.

Onze diensten en werkgebieden

Interieuronderhoud

Schoonmaakdienstverlening wordt vaak – ten onrechte – als iets vanzelfsprekends en minder belangrijk beschouwd. Het tegendeel is waar. Mensen voelen zich prettiger in een schone omgeving. Sterker nog, een schone werkplek bevordert de productiviteit. Bovendien is een kantoor, een wooncomplex of een school een visitekaartje van een bedrijf of onderwijsinstelling. En wie wil er niet dat dit een heel mooi visitekaartje is?

Glasbewassing

Schone en heldere ramen zonder lekstrepen. Daar zorgen onze glazenwassers voor. Keus Schoonmaak beschikt over alle middelen, materialen en hulpmiddelen om uw ramen er blinkend uit te laten zien.

Leveren sanitaire voorzieningen

‘Aaaarghhh!’ Hoe vervelend is het om mis te grijpen naar toiletpapier of handzeep op het toilet! Met Keus Schoonmaak voorkomt u dit. Keus Schoonmaak verzorgt de inkoop, het voorraadbeheer én de aanvulling van de sanitaire artikelen voor uw organisatie. Doordat wij groot afnemer zijn, bent u verzekerd van scherpe tarieven. En, u heeft de garantie dat misgrijpen in de toekomst niet meer gebeurt. Wel zo prettig.

Sanitair

Met zorg en aandacht zorgen wij ervoor dat uw sanitaire voorzieningen schoon, hygiënisch en representatief zijn. Wel zo prettig voor uw personeel en gasten.

Gevelreiniging

‘Een verschil van dag en nacht’. Deze uitspraak krijgen wij van onze klanten regelmatig te horen nadat onze specialisten de gevel of een terrein hebben gereinigd. De reinigingsmethodiek stemmen wij af op de gevelsoort of het terrein. Zo bent u ervan verzekerd dat het reinigen goed en zorgvuldig gebeurd zonder schade te veroorzaken aan uw gevel.

Specialistisch vloeronderhoud

De staat van het vloeronderhoud heeft veel invloed op de uitstraling van uw gebouw. Goed onderhouden vloeren dragen bij aan het imago van uw bedrijf of organisatie. Onze medewerkers specialistisch vloeronderhoud zorgen ervoor dat uw vloeren er tiptop uitzien. Of het nu tegels zijn, tapijt, linoleum of houten vloeren; onze medewerkers beschikken over de vakkennis en ervaring om iedere vloer een prachtige uitstraling te geven. Enkele voorbeelden van onze onderhoudsmethoden zijn sprayen, conserveren, kristalliseren, impregneren en tapijtreiniging.

Bouw- en opleverschoonmaak

Een frisse start in uw nieuwe of gerenoveerde gebouw waarbij elk hoekje en kiertje schoon is. Die garantie heeft u met Keus Schoonmaak. Cementsluiter, stickerresten, verfvlekken; niets is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat uw gebouwgebruikers zich direct welkom voelen.

Trappenhuizen / Algemene ruimten

U wilt toch ook dat uw appartementencomplex en algemene ruimten er verzorgd uitzien? Dit geeft de bewoners en bezoekers van het gebouw een prettig, welkom en veilig gevoel. Bij meerdere opdrachtgevers verzorgen wij de professionele reiniging van trappen, portieken en algemene ruimten. Graag ontzorgen wij ook u hierin.

Tapijtreiniging

Sloop- of herstelwerkzaamheden

Straalwerkzaamheden

Voorkom dat vuil tussen voegen en scheuren zichtbaar wordt. Benut onze kennis en kunde op gebied van straalwerkzaamheden en houd uw gevel, stoep en gebouw schoon en representatief.

Reiniging na brand en waterschade

Bel vandaag nog 055 – 368 33 88 of mail naar info@keusschoonmaak.nl

Schoonheid is (een) Keus!


Menu