Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Gemotiveerd team

Een gemotiveerd team van Keus-schoonmaakspecialisten staan dagelijks klaar voor de meest diverse opdrachtgevers. Gespecialiseerd en bevlogen komen ze graag bij u over de vloer met maar één missie: het moet schoon zijn!

Schoon is schoon

Door middel van goede communicatie en betrokkenheid zetten we in op een duurzame relatie met de klant en ons team van schoonmaak-specialisten. Onze visie is het nastreven van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

MVO

Voor Keus Schoonmaak en Diensten is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) reeds lang de normaalste zaak van de wereld. Als schoonmaakbedrijf dragen wij verantwoordelijkheid voor onze klanten, onze eigen mensen maar bovenal voor de leefomgeving van iedereen nu en in de toekomst. Lees hier meer over op onze pagina MVO.

Onze diensten en werkgebieden

Interieuronderhoud

Door te werken met passie, aandacht en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw kantoor weer een schone en prettige werkomgeving is om de dag mee te beginnen.

Glasbewassing

Schone en heldere ramen zonder lekstrepen. Daar zorgen onze glazenwassers voor. Keus Schoonmaak beschikt over alle middelen, materialen en hulpmiddelen om uw ramen er blinkend uit te laten zien.

Leveren sanitaire voorzieningen

Prachtig schoon sanitair kan niet zonder belangrijke voorzieningen als toiletpapier, zeep, afvalbakken enz. Misgrijpen voorkomen? Laat Keus uw sanitaire artikelen beheren en aanvullen.

Sanitair

Met zorg en aandacht zorgen wij ervoor dat uw sanitaire voorzieningen schoon, hygiënisch en representatief zijn. Wel zo prettig voor uw personeel en gasten.

Gevelreiniging

De gevel is het visitekaartje van uw bedrijf. Met een goed onderhouden en schone gevel laat u zien dat u uw werk en uw organisatie serieus neemt.

Sloop- of herstelwerkzaamheden

Wij helpen graag met het slopen of herstellen van gevels, glas, sanitair en andere kleine sloop- en herstelwerkzaamheden binnen onze vakkennis.

Specialistisch vloeronderhoud

Graag stellen wij een advies op voor het onderhoud van uw vloeren. Daarbij kunt u denken aan sprayen, conserveren of schrobben. Uw vloeren zien er dan niet alleen representatief uit,  het komt ook de levensduur van uw vloeren ten goede.

Trappenhuizen / Algemene ruimten

Schone trappenhuizen en algemene ruimtes geven een goede indruk aan degene die uw kantoor of appartementencomplex komt bezoeken.

Straalwerkzaamheden

Voorkom dat vuil tussen voegen en scheuren zichtbaar wordt. Benut onze kennis en kunde op gebied van straalwerkzaamheden en houd uw gevel, stoep en gebouw schoon en representatief.

Tapijtreiniging

Bouw- en opleverschoonmaak

Reiniging na brand en waterschade

Ongediertebestrijding

Bel vandaag nog 055 – 368 33 88 of mail naar info@keusschoonmaak.nl

Schoonheid is (een) Keus!


Menu