Even voorstellen

Algemeen

 

Therie Bruynes

Hallo, ik ben Therie Bruynes en “vers” in dienst bij Keus Schoonmaak en Diensten. Ik woon samen met mijn vriend Sander, onze beagle Hunter en onze kat Koko op de mooie Veluwe in het dorp Nunspeet. We wonen in een prachtige omgeving, mooi tussen zandverstuivingen en de bossen. Ik vind het heerlijk om daar te wielrennen en te wandelen met Hunter.

Vroeger heb ik nooit gedacht: “als ik later groot ben, ga ik de schoonmaakbranche in”. En het is juist zo’n leuk vakgebied! De schoonmaak ben ik eigenlijk ingerold. Mijn afstudeeropdracht voor mijn HEAO-studie vond plaats bij Het NIC waar ik vervolgens nog vier jaar heb gewerkt. Daarna ben ik nog werkzaam geweest bij CSU en Effektief Groep. Bij CSU maakte ik kennis met Europese aanbestedingen. En dit doe ik nog steeds. Binnen het vakgebied is er veel veranderd de laatste jaren. Het vak is veel ruimer geworden. En dat maakt het juist zo leuk en afwisselend! Niet alleen calculeren, maar ook teksten schrijven, redigeren, presentaties maken en creatieve ideeën bedenken om je te onderscheiden als organisatie van de vele concurrenten.

Voor Keus Schoonmaak en Diensten ga ik me ook richten op de Europese aanbestedingsmarkt in de regio Apeldoorn – Twente – Zwolle. Ik heb er zin in!

Gerelateerde berichten

Menu