Gemotiveerde glazenwassers gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Gemotiveerde glazenwassers gezocht m/v

Gemotiveerde glazenwassers gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?

Heb je ervaring als glazenwasser of ben je bereid om dit mooie vak te leren? Ben je niet bang om op hoogte te werken? Weet je van aanpakken en ben je bereid ook andere werkzaamheden uit voeren zoals schoonmaakwerkzaamheden bij bijvoorbeeld brand- en roetschades, in trappenhuizen of vloeronderhoud? Ben je in staat fysiek zwaar werk uit te voeren en ben je 38 uur per week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een full-time functie binnen een groeiende organisatie. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding om zo ons mooie vak nog interessanter te maken. Je salaris wordt vastgesteld op basis van je ervaring, waarbij de cao schoonmaak en glazenwassersbedrijf als leidraad gevolgd wordt maar niet bepalend is. Wij vinden een goede beloning belangrijk en daarom is het salaris bespreekbaar.

 

Heb je interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naarsollicitatie@keusschoonmaak.nl

Wil je eerst meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met onze manager specialistische reiniging via ons hoofdkantoor op 055-3683388

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu