Gemotiveerde Interieurverzorg(st)er gezocht in Epe

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Gemotiveerde Interieurverzorg(st)er gezocht in Epe

Gemotiveerde Interieurverzorg(st)er gezocht in Epe

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor de VMI te Epe zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorg(st)er

Het gaat hierbij om een functie van 12 uur per week en je werkt op maandag tot en met vrijdag van 16.30 uur tot 18.54 uur. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van kantoren, sanitair en vergaderruimtes.  Vind je het leuk om in teamverband de klant te ontzorgen? Ben je representatief, heb je ervaring en werk je nauwkeurig? Ben je daarnaast ook een positieve aanpakker? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je een salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf wat varieert tussen de € 11,27 en € 12,86 bruto per uur bij een vak volwassen leeftijd van 21 jaar of ouder. Na een inwerkperiode krijg je een opleiding aangeboden om ons mooie vak nog interessanter te maken.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Gerelateerde berichten

Menu