Gemotiveerde medewerk(st)ers schoonmaak Lochem gezocht

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Gemotiveerde medewerk(st)ers schoonmaak Lochem gezocht

Gemotiveerde medewerk(st)ers schoonmaak Lochem gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een 2-tal opdrachtgevers in Lochem zijn wij op zoek naar gemotiveerde Medewerk(st)ers schoonmaak

Object 1 : Het betreft een transportbedrijf waarbij je verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van het sanitair, de kantoren en kleedruimtes. Je werkt op maandag tot en met vrijdag, 2 uur per dag en je kunt starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. In totaal 10 uur per week.

Object 2 : Voor een kantoor zijn wij voor 4 uur per week op zoek naar iemand die de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de werkomgeving. Je werkt op dinsdag en vrijdag van 16.45 uur tot 18.45 uur

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je een salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf wat varieert tussen de € 11,27 en € 12,86 bruto per uur bij een vaak volwassen leeftijd van 21 jaar of ouder. Na een inwerkperiode krijg je een opleiding aangeboden om ons mooie vak nog interessanter te maken.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Wil jij onze nieuwe collega worden??  Solliciteer dan nu! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

 

Gerelateerde berichten

Menu