Interieurverzorger Zutphen gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Interieurverzorger Zutphen gezocht m/v

Interieurverzorger Zutphen gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een dagcentrum in Zutphen zijn wij met spoed op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorger / Interieurverzorgster

Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen met het schoonhouden van vergaderruimtes, kantoren, verkeersruimtes en sanitair? Woon je in Zutphen of omgeving? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werkdagen en werktijden

Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 19.30 uur (12,5 uur per week)

Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal variëren tussen de € 11,05 en € 12,61 bruto per uur. Je bouwt vakantiegeld op en bij gebleken geschiktheid is de kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd groot.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?                                                                                                                                                                

Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl . Vermeld daarin duidelijk je telefoonnummer en dat je solliciteert op de functie voor Zutphen. Onze rayonleider Ap Welgraaf neemt dan contact met je op!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu