Interieurverzorgers Renkum gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Interieurverzorgers Renkum gezocht m/v

Interieurverzorgers Renkum gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een opdrachtgever in Renkum zijn wij met spoed op zoek naar twee nieuwe collega’s.

Interieurverzorgers / Interieurverzorgster

Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werkdagen : Je werkt op dinsdag en donderdag in totaal 7 uur per week

Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal variëren tussen de € 11,05 en € 12,61 bruto per uur. Je bouwt vakantiegeld op en bij gebleken geschiktheid is de kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd groot.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Enthousiaste medewerkers die onder de participatiewet vallen worden ook uitgenodigd om te solliciteren!

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu