Interieurverzorgsters / Interieurverzorgers regio Zwolle gezocht!

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Interieurverzorgsters / Interieurverzorgers regio Zwolle gezocht!

Interieurverzorgsters / Interieurverzorgers regio Zwolle gezocht!

Maak de juiste KEUS, wij zoeken jou!

Keus schoonmaak is een mensgerichte organisatie werkzaam in Gelderland en Overijssel waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Regelmatig hebben wij part-time vacatures in de regio Zwolle!

Interieurverzorgsters / Interieurverzorgers

Lijkt het jou wat om de klant te ontzorgen met het schoonhouden van kantoren, sanitair, kleedruimtes of wachtruimtes? Ben je representatief en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling? Dan zoeken wij jou!

Werkdagen en werktijden zijn wisselend maar meestal in de ochtend of in de vroege avond.

Onze rayonleidster neemt naar aanleiding van je sollicitatie contact met je op om te kijken of de openstaande vacatures aansluiten bij jou wensen!

Wat bieden we jou?   Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal variëren tussen de € 11,27 en € 12,86 bruto per uur.                                                                                                                                                

Heb je interesse?  Vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie t.a.v M.M. Elshof-Kablau (hoofd personeel & organisatie) naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Menu