Interieurverzorgsters / interieurverzorgers Zwolle gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Interieurverzorgsters / interieurverzorgers Zwolle gezocht m/v

Interieurverzorgsters / interieurverzorgers Zwolle gezocht m/v

Ben jij student en je inkomen verloren door de corona crisis? Dan zoeken wij jou!

Voor een aantal objecten in Zwolle zijn wij met spoed op zoek naar gemotiveerde Interieurverzorgsters / interieurverzorgers.

Het betreft een aantal tijdelijke part-time functies waarbij de werkdagen en werktijden verschillend zijn. Woon je in Zwolle, ben je representatief en wil je geld verdienen? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wil je eerst meer informatie over de diverse functies bel dan naar 055-3683388, optie 1, optie 6 en praat met onze rayonleidster Anneke van Dijk.

Wie zijn wij? Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Wat bieden wij?

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak-en glazenwassersbedrijf en is afhankelijk van je leeftijd. De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse, stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu