Keus Schoonmaak gaat maar door!

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Keus Schoonmaak gaat maar door!

Keus Schoonmaak gaat maar door!

foto opleiding intern

Deze week hebben alweer 12 cursisten hun diploma voor de SVS Basisopleiding Schoonmaak in ontvangst genomen bij Keus. Uiteraard voorzien van een welverdiend prachtige boeket bloemen en gebak. En dat brengt het percentage geslaagden inmiddels op bijna 55%. Een percentage om trots op te zijn!

“Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat we onze medewerkers de mogelijkheid bieden een diploma te halen en zich te ontwikkelen”, vertelt Jeroen Keus, directeur Keus Schoonmaak en Diensten. Naast dat de Basisopleiding Schoonmaak aangeboden wordt, stimuleert Keus ook het doorgroeien onder haar medewerkers. Deze maand leggen ook enkele medewerkers hun examen af voor de Basismodule Kaderopleiding Direct Leidinggevende.

En daar blijft het niet bij. Keus heeft als doelstelling voor 2015 dat minimaal 65% van haar medewerkers in bezit is van een vakdiploma voor de schoonmaak. De opleidingen worden op het hoofdkantoor in Apeldoorn gefaciliteerd.  Jeroen: “Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze medewerkers beschikken over de juiste werkmethoden en –technieken. De tevredenheid van onze medewerkers is minstens zo belangrijk. Het aanbieden van opleidingen en doorgroeimogelijkheden draagt daar enorm aan bij!”

Gerelateerde berichten

Menu