Keus Schoonmaak lanceert vlekkenapp.nl om vlekken te verwijderen

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Keus Schoonmaak lanceert vlekkenapp.nl om vlekken te verwijderen

Keus Schoonmaak lanceert vlekkenapp.nl om vlekken te verwijderen

We willen onze klanten graag voorlichten over vlekken en hoe ze te verwijderden op verschillende materialen. De vlekkenapp is nog niet helemaal compleet en we staan open voor tips. Mocht je ook een leuke vlekken tip hebben, mail ons op Keus Schoonmaak en Diensten en we gaan hem bijvoegen in de vlekkenapp.nl. De leukste tips worden beloond met een leuk cadeau!

De vlekkenapp.nl is eenvoudig toe te voegen op je homescreen van je iphone, ipad of android toestel.

Voor Apple is het vrij gemakkelijk gemaakt om de vlekkenapp.nl op je homescreen te krijgen. Ga via Safari op je iPhone of iPad naar de homepage van vlekkenapp.nl. Vervolgens druk je daar op het vierkantje waar een pijltje naar boven wijst. Bij de iPhone zit dit onderaan in het midden en bij de iPad zit dit links in de hoek. Nu krijg je een aantal opties en druk je vervolgens op Voeg toe aan beginscherm en hierna op Voeg toe. Gefeliciteerd! Je hebt nu de vlekkenapp.nl op je homescreen staan.

Bij Android gaat dit helaas iets lastiger. Open je webbrowser (Google Chrome) en ga naar de homepage van vlekkenapp.nl. Klik hier op het sterretje in je browser om de webpagina aan je favorieten toe te voegen (bladwijzer toevoegen) en sla deze op. Vervolgens ga je naar instellingen in je browser en druk je op bladwijzers. Hier staat de webpagina van vlekkenapp.nl nu bij. Tik op de bladwijzer van  vlekkenapp.nl en houd je vinger ingedrukt. Na een seconde krijg je een menu en kies je de optie Toevoegen aan startscherm. Gefeliciteerd! Je hebt nu de vlekkenapp.nl op je homescreen staan.

keus

Gerelateerde berichten

Menu