Medewerker schoonmaak Barneveld m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak Barneveld m/v

Medewerker schoonmaak Barneveld m/v

Voor een klant in Barneveld zijn wij op zoek naar iemand die zelfstandig werkt en verantwoording durft te dragen! Je ontzorgt de klant met het schoonhouden van kantoren. Woon jij in Barneveld of omgeving en wil je graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak?

Werktijden

De werkdagen zijn op maandag, woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur.

Ben jij beschikbaar en werk je nauwkeurig? Ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu