Medewerker schoonmaak distributiecentrum Apeldoorn (Noord) gezocht

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerker schoonmaak distributiecentrum Apeldoorn (Noord) gezocht

Medewerker schoonmaak distributiecentrum Apeldoorn (Noord) gezocht

Maak jij de juiste Keus?

 

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

 

Voor een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn (Noord) zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe collega die in de functie van medewerker schoonmaak de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de fabriekshal; het opruimen van karton en plastic knap zakken en deze verwerken in een pers. Om deze werkzaamheden uit te voeren krijg je de beschikking over een reachtruck, een schrobzuigmachine en een veegmachine.

 

Het betreft een fulltime dienstverband (38 uur per week) waarbij gewerkt wordt op maandag tot en met vrijdag vanaf 5.15 uur tot 12.15 uur / 12.30 uur. Je moet dus een vroege vogel zijn!

 

Er wordt van je verwacht dat je bereid bent om op feestdagen te werken en dat je ook bereid bent tot het uitvoeren van invalwerkzaamheden.

 

Je moet de Nederlandse taal beheersen en fysiek sterk moet zijn. Daarnaast zoeken wij iemand met een positieve instelling!

 

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal variëren tussen de € 11,44 en € 13,05 bruto per uur bij een vakvolwassen leeftijd vanaf 21 jaar.

 

 

Gerelateerde berichten

Menu