Medewerker schoonmaak Eerbeek m/v gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak Eerbeek m/v gezocht

Medewerker schoonmaak Eerbeek m/v gezocht

Voor een machinefabriek in Eerbeek zijn wij, voor een lange periode, op zoek naar iemand die voor ons de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de kantoren en het sanitair. Woon jij in Eerbeek of omgeving en wil je graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak?

Werktijden

De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 16.00 uur tot 18.30 uur.

Ben jij beschikbaar en werk je nauwkeurig? Ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wil je werken bij een leuke werkgever waar er nog aandacht is voor de mens dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Wij bieden je naast een leuke werksfeer een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu