Medewerker schoonmaak en services in Heerde gezocht

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerker schoonmaak en services in Heerde gezocht

Medewerker schoonmaak en services in Heerde gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een grote landelijke organisatie in Heerde zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak en services

Het gaat hierbij om een functie van 18 uur per week met kans op uitbreiding. Je uren worden verdeeld over 5 werkdagen en de werktijden worden in overleg vastgesteld.

Naast dat je verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden verricht je conciërge taken en diverse klussen. Je wordt ook wel de handyman van de organisatie genoemd!

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je representatief, ben jij een positieve aanpakker en ben je woonachtig in Heerde of omstreken dan zoeken wij JOU!

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je een salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf wat gebaseerd is op loongroep 2 en een uurloon wat varieert tussen de € 12,00 en € 13,72 bruto per uur bij een vak volwassen leeftijd van 21 jaar of ouder.

Na een inwerkperiode krijg je een opleiding aangeboden om ons mooie vak nog interessanter te maken.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

 

Gerelateerde berichten

Menu