Medewerker schoonmaak Enschede gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak Enschede gezocht m/v

Medewerker schoonmaak Enschede gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken in Enschede?                                                                                                                             

Voor een kinderopvang in Enschede zijn wij op zoek naar een enthousiaste interieur verzorg(st)er die op maandag tot en met vrijdag (1,25 uur per dag dus in totaal 6,25 uur per week) de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van sanitair en lokalen.  Ben je zelfstandig?  Representatief en werk je nauwkeurig? Dan zoeken wij JOU!      

Wat bieden we jou?                                                                                                                                              

Wij zijn een leuk en mensgericht schoonmaakbedrijf waar het leuk is om te werken. Wij bieden jou een opleiding om ons vak nog interessanter te maken. Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig. Je krijgt vaste uren in een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu