Medewerker schoonmaak Harderwijk gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak Harderwijk gezocht m/v

Medewerker schoonmaak Harderwijk gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor scholen in Harderwijk en Zeewolde zijn wij met spoed op zoek naar gemotiveerde medewerkers schoonmaak. Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werktijden

Je werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur. In totaal 7,5  uur per week..

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar info@keusschoonmaak.nl.

Wij bieden je naast een leuke werksfeer een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu