Blog

Medewerker schoonmaak Hoevelaken

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?                                                                                                                               

Voor een klant in Lochem zijn wij op zoek naar medewerker schoonmaak die parttime de klant wil ontzorgen met het voorbereiden van lunches en het schoonhouden van het kantoor en sanitair.. Woon jij in Lochem of omgeving en wil je werken als vakantiekracht? Ben jij representatief, werk je nauwkeurig en spreek je goed Nederlands? Dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

Je werkt in week 32-33-34-35 gemiddeld 16 uur per week vanaf 8.30 uur en ook een aantal avonden vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wat bieden we jou?                                                                                                                                              

Je komt te werken in een professionele organisatie waarbij zelfstandigheid erg belangrijk is.  Na een inwerkperiode bieden we jou een opleiding aan om zo ons mooie vak nog interessanter te maken. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie en je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

No results found

Menu