Medewerker schoonmaak in Hoevelaken m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak in Hoevelaken m/v

Medewerker schoonmaak in Hoevelaken m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?                                                                                                       

Voor een adviesbureau in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die de klant willen ontzorgen op schoonmaakgebied. Het gaat o.a. om het schoonmaken van sanitair, kantoren en wachtruimtes.

Werktijden

Wij zoeken een collega die 1x per week op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur zelfstandig wil werken, nauwkeurig is en voor lange tijd beschikbar is. Herken jij jezelf? Solliciteer dan nu!

Wat bieden we jou?                                                                                                                                              

Wij zijn het leukste schoonmaakbedrijf van Apeldoorn en na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig. De nieuwe medewerkers die niet alleen in de vakantieperiode werken bieden wij een opleiding aan om zo ons vak nog interessanter te maken.  Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl .

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu