Medewerker schoonmaak m/v Bathmen

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak m/v Bathmen

Medewerker schoonmaak m/v Bathmen

Voor een zorginstelling in Bathmen zijn wij, voor een lange periode, op zoek naar dames en of heren die voor ons de klant willen ontzorgen met het schoonhouden van woningen. Wil jij in een parttime dienstverband graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak?

Werktijden

De werktijden zijn 4 dagen per week, 2,5 uur per dag vanaf 9.30 uur.

Ben jij beschikbaar en werk je nauwkeurig? Ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wil je werken bij een leuke werkgever waar er nog aandacht is voor de mens dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Wij bieden je naast een leuke werksfeer een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu