Medewerker schoonmaak m/v in Wapenveld gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerker schoonmaak m/v in Wapenveld gezocht

Medewerker schoonmaak m/v in Wapenveld gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor en object in Wapenveld zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak die het leuk vindt om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen met het schoonhouden van het sanitair, de kantoren en de fitnesszalen.

Werk je nauwkeurig, ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werktijden

Je werkt 6 tot 8 uur per dag verdeeld over 5 werkdagen

Wat bieden we jou?

Een leuke part-time functie in een bijzondere werkomgeving bij een organisatie die groeiend is. Je krijgt de mogelijkheid om een opleiding te volgen om ons vak nog leuker en interessanter te maken. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao voor het schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling via onze payroll organisatie.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse, neem dan contact op met ons kantoor via de solliciteren-button of vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl.  Wij bieden je naast een leuke werksfeer een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu