Medewerkers schoonmaak Apeldoorn gezocht m/v

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerkers schoonmaak Apeldoorn gezocht m/v

Medewerkers schoonmaak Apeldoorn gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een klant die zijn werkzaamheden verricht in de voedingsindustrie en zich bevindt in Apeldoorn-Zuid zijn wij met spoed op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorger / Interieurverzorgster. Het delen van deze vacature wordt zeer gewaardeerd!

Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen met het schoonhouden van kantoor, trappen en sanitair? Woon je in Apeldoorn Zuid en ben je per direct beschikbaar? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werkdagen en werktijden : Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Deze leuke vacature heeft dus een omvang van 15 uur per week

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Bij gebleken geschiktheid is de kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd groot.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?  Stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Gerelateerde berichten

Menu