Medewerkers schoonmaak Enschede gezocht m/v

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerkers schoonmaak Enschede gezocht m/v

Medewerkers schoonmaak Enschede gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een kinderdagverblijf in Enschede zijn wij met spoed op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorger / interieurverzorgster. Het delen van deze vacature wordt zeer gewaardeerd!

Je werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur tot 19.15 uur.

De totale werkweek bedraagt 6,25 uur.

Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen met het schoonhouden van lokalen en de sanitaire voorzieningen? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat bieden wij?                                                                                                                                                         

 Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Menu