Medewerkers schoonmaak / interieurverzorgers Deventer gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerkers schoonmaak / interieurverzorgers Deventer gezocht

Medewerkers schoonmaak / interieurverzorgers Deventer gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken? Voor een klant in Deventer die zich bezig houdt met de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren zijn wij op zoek nieuwe medewerkers. Je gaat de klant ontzorgen met het schoonhouden van sanitair en kantoren. Wil je graag in een parttime dienstverband werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief, zelfstandig en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

Functie 1 : maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 18.45 uur

Functie 2 : maandag tot en met vrijdag van 16.30 uur tot 18.30 uur

Wat bieden we jou? Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie en je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Na je inwerkperiode krijg je een opleiding om ons vak nog interessanter te maken.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu