Medewerkers schoonmaak Putten gezocht m/v

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerkers schoonmaak Putten gezocht m/v

Medewerkers schoonmaak Putten gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een klant in Putten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorger / interieurverzorgster.

Wij zoeken spoed iemand die bij de klant de kantoren en het sanitaire wil schoonhouden. Deze nieuwe collega werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur. De gemiddelde werkweek bedraagt 14,25 uur.

Vind jij het leuk om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat bieden wij?                                                                                                                                                          

Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Gerelateerde berichten

Menu