Medewerkers schoonmaak Zwolle gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Medewerkers schoonmaak Zwolle gezocht m/v

Medewerkers schoonmaak Zwolle gezocht m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken? Voor een 2-tal klanten in Zwolle zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers schoonmaak die voor ons de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van sanitair en kantoren. Wil je graag in een parttime dienstverband werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief, zelfstandig en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

Bij klant 1 zijn de werkdagen op maandag, woensdag en vrijdag, in totaal 4,5 uur per week vanaf 17.00 uur

Bij de tweede klant gaat het om dagelijkse werkzaamheden voor 5 uur per week vanaf 17.00 uur

Wat bieden we jou?

Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie en je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Na je inwerkperiode krijg je een opleiding om dit mooie vak nog beter te leren uitvoeren.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu