Medewerk(st)er schoonmaak Apeldoorn (Noord) gezocht

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Medewerk(st)er schoonmaak Apeldoorn (Noord) gezocht

Medewerk(st)er schoonmaak Apeldoorn (Noord) gezocht

Maak jij de juiste Keus?

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een organisatie in Apeldoorn (Noord) zijn wij met spoed op zoek naar meerdere collega’s die in de functie van medewerk(st)er schoonmaak de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de fabriekshal; het opruimen van karton en het legen van prullenbakken. Daarnaast maak je ook kantoren, sanitair en kleed,- en wachtruimtes schoon,

Functie 1 : het betreft een fulltime dienstverband (38 uur per week) waarbij gewerkt wordt op maandag tot en met vrijdag vanaf 5.15 uur tot 12.15 uur / 12.30 uur. Je moet dus een vroege vogel zijn!

Functie 2 : het betreft een part-time dienstverband (28 uur per week) waarbij gewerkt wordt op maandag van 13.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en vrijdag van 13.00 uur tot 18.30 uur

In beide functies wordt van je verwacht dat je bereid bent om op feestdagen te werken en dat je ook bereid bent tot het uitvoeren van invalwerkzaamheden.

Voor beide functies geldt dat je de Nederlandse taal moet beheersen en fysiek sterk moet zijn. Omdat je fysiek sterk moet zijn gaat onze voorkeur uit naar een man. Daarnaast zoeken wij iemand met een positieve instelling!

Herken jij jezelf? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je, na een inwerkperiode, een opleiding aan in ons mooie vak. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal variëren tussen de € 11,44 en € 13,05 bruto per uur bij een vakvolwassen leeftijd vanaf 21 jaar.

 

Gerelateerde berichten

Menu