Meewerkend voorman / voorvrouw Deventer gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Meewerkend voorman / voorvrouw Deventer gezocht

Meewerkend voorman / voorvrouw Deventer gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?

Voor een bijzondere opdrachtgever in Deventer zijn wij op zoek naar een dame of heer die in de rol van meewerkend voorman/voorvrouw de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van sanitair, kantoren en het laboratorium. Je voert zowel werkzaamheden uit in de aansturing als in de schoonmaak en je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op de locatie. Wil je graag in een parttime dienstverband werken? Ben jij representatief en zelfstandig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

de werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 19.20 uur (11.65 uur per week)

Wat bieden we jou?

We bieden je een tijdelijk dienstverband aan binnen onze payroll organisatie waarbij je salaris wordt vastgesteld conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu