Meewerkend voorman / vrouw Deventer gezocht.

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Meewerkend voorman / vrouw Deventer gezocht.

Meewerkend voorman / vrouw Deventer gezocht.

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?

Voor een bijzondere opdrachtgever in Deventer zijn wij op zoek naar een dame of heer die in de rol van meewerkend voorman/voorvrouw de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van sanitair, kantoren en het laboratorium. Je voert zowel werkzaamheden uit in de aansturing als in de schoonmaak en je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op de locatie. Wil je graag in een parttime dienstverband werken? Ben jij representatief en zelfstandig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling en verantwoordelijkheidsgevoel, dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?  Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 16.45 uur tot 19.15 uur (12,5 uur per week)

Wat bieden we jou? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Gelderland en Overijssel waar er aandacht is voor de medewerkers. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan. Bij gebleken geschiktheid zal dit omgezet worden naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je salaris wordt vastgesteld conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                               

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl.

 

Gerelateerde berichten

Menu