Meewerkende voorvrouw / voorman en schoonmaakmedewerkers gezocht in Ede

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Meewerkende voorvrouw / voorman en schoonmaakmedewerkers gezocht in Ede

Meewerkende voorvrouw / voorman en schoonmaakmedewerkers gezocht in Ede

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?

Voor een klant in Ede, op het industrieterrein, zijn wij, voor een lange periode, op zoek naar twee nieuwe medewerkers. Twee talenten!

Wil jij de klant als medewerker schoonmaak ontzorgen met het schoonhouden van de kantoren, fabriekshal, kleedruimtes en het sanitair. Wil je zelfstandig werken en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

We zoeken ook een meewerkende voorvrouw / voorman die naast de taken van de medewerker schoonmaak ook een half uur per dag controle taken wil uitvoeren.

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

medewerker schoonmaak : maandag tot en met vrijdag 17.30 uur tot 19.30 uur

meewerkend voorvrouw / voorvrouw : maandag tot en met vrijdag 17.00 uur tot 19.30 uur

Wat bieden we jou?

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding om ons mooie vak nog interessanter te maken. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                 

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl .

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu