Objectleid(st)er regio Utrecht gezocht.

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Objectleid(st)er regio Utrecht gezocht.

Objectleid(st)er regio Utrecht gezocht.

Wij zijn op zoek naar een: Objectleid(st)er regio Utrecht

In deze veelzijdige functie stuur je de dagelijkse operationele uitvoering aan (interieurverzorgers) in de regio Utrecht. Schoon en tevreden, dat moeten onze opdrachtgever zijn dankzij jou en je medewerkers. Je motiveert en stimuleert je medewerkers. Je legt verantwoording af aan de rayonleider die verantwoordelijk is voor de objecten in de betreffende regio. Enkele voorbeelden van zaken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn planning, voorraadbeheer, controle en urenregistratie, instructie en begeleiding van de interieurverzorgers.

Werktijden:

25 uur per week verdeeld over 5 werkdagen, wisselende werktijden.

Wie zoeken wij?

Relevante en recente ervaring in de schoonmaakbranche is een vereiste, aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen. Je hebt leidinggevende capaciteiten en weet mensen te motiveren en stimuleren. Ben je flexibel, servicegericht, initiatiefrijk? Beschik je over goede communicatieve, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen en ben je in het bezit van een rijbewijs? Reageer dan meteen.

Wat kun je bij ons verwachten?

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij een leuke werksfeer en teamspirit centraal staat. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Voor deze functie is de CAO in het Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf van toepassing.

Interesse?

Ben je oprecht geïnteresseerd in deze functie neem dan contact op met ons kantoor via de solliciteren-button of vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Deeltijd

Solliciteer direct

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu