Objectleid(st)er – Zwolle (28-38 uur)

 1. Home
 2. Vacatures
 3. Objectleid(st)er – Zwolle (28-38 uur)

Objectleid(st)er – Zwolle (28-38 uur)

Vacatures

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten.  Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Objectleid(st)er regio Zwolle voor 28 – 38 uur per week

In deze functie stuur je de dagelijkse operationele uitvoering (interieurverzorgers) aan in de regio Zwolle en omstreken. Schoon en tevreden, dat moeten onze opdrachtgever zijn dankzij jou en je medewerkers. Je motiveert en stimuleert je medewerkers en je focus ligt op het uitvoeren van het werkprogramma. Je fungeert als aanspreekpunt naar de klant en bewaakt de werkzaamheden. Je rapporteert aan de rayonleider.

Wie zoeken we?

 • Je werkt en denkt op MBO-niveau
 • Je hebt vakgerichte opleidingen en/of cursussen gedaan
 • Je weet mensen te motiveren en stimuleren
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en recente ervaring in de schoonmaakbranche
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, werkt planmatig en komt afspraken na.
 • Je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat kun je bij ons verwachten?
Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij een leuke werksfeer en teamspirit centraal staat. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie aan waarin je zelf veel initiatief kan nemen. Voor deze functie is de cao in het Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf van toepassing.

Interesse?
Dan komen wij graag in contact met jou! Je kan een whatsapp sturen naar onze recruiter Merel op 06-53677699 of stuur een mailtje naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl. Of solliciteer hier: Objectleid(st)er regio Zwolle

Gerelateerde berichten

Menu