Rayonleid(st)er – Apeldoorn (28-38 uur)

 1. Home
 2. Vacatures
 3. Rayonleid(st)er – Apeldoorn (28-38 uur)

Rayonleid(st)er – Apeldoorn (28-38 uur)

Vacatures

Wil je werken aan je eigen (werk)geluk en maak jij de juiste KEUS?

KEUS schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden werkgeluk erg belangrijk en willen onze medewerkers helpen bij het vinden van dit geluk. Wij zijn van mening dat iedereen die geluk nastreeft indirect meewerkt aan de tevredenheid van onze klanten en de groei van onze organisatie.

Vanwege drukte in dit rayon, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Voor de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

RAYONLEID(ST)ER

In deze veelzijdige functie stuur je de dagelijkse operationele uitvoering aan (interieurverzorgers) van meerdere objecten. Schoon en tevreden, dat moeten onze opdrachtgevers zijn dankzij jou en je medewerkers. Schoonmaak moet voor onze opdrachtgevers een beleving worden! Hierin motiveer en stimuleer je de medewerkers en denkt mee in wat werkgeluk voor je medewerkers betekent. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze opdrachtgevers. Je bewaakt het eindresultaat van de werkzaamheden volgens de afgesproken kwaliteitseisen. Daarnaast signaleer je mogelijkheden voor omzetuitbreiding en rendementsverbetering. Enkele voorbeelden van zaken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn ziekteverzuim, planning, voorraadbeheer van de diverse objecten, controle en urenregistratie, instructie en begeleiding van het uitvoerend personeel.
Je legt verantwoording af aan de bedrijfsmanager.

Wie zoeken we?

 • je werkt en denkt op MBO-niveau
 • Je bent minimaal 28 – 38 uur per week beschikbaar
 • Je hebt vakgerichte opleidingen en/of cursussen gedaan
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten, minimaal 1-5 jaar ervaring
 •  Je weet mensen te motiveren en stimuleren
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en recente ervaring in de schoonmaakbranche
 • Je bent een betrokken en gedreven persoonlijkheid met gevoel voor kwaliteit
 • Je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat kun je bij ons verwachten?
Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij naast je eigen werkgeluk, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staat. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie waarin je zelf veel initiatief kan nemen. Voor deze functie wordt een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een tablet / laptop ter beschikking gesteld. De cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf is van toepassing.

Wil je inhoudelijk meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Netty van den Hengel, bedrijfsmanager op 055-3683388

Interesse?
Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak?
Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur een mailtje naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl T.a.v. Merel Fennema (recruiter). Of solliciteer hier Rayonleid(st)er Apeldoorn.

 

Gerelateerde berichten

Menu