Schadeherstelservice bij calamiteiten

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schadeherstelservice bij calamiteiten

Schadeherstelservice bij calamiteiten

Algemeen

DGSSBV_Vaassen-32

 

Schadeherstelservice bij calamiteiten

De Groot Schoonmaak Specialisten en Aannemingsbedrijf Draisma slaan handen ineen voor schadeherstelservice bij calamiteiten voor Veldhuis Verzekeringen te Heerde. Zij verzorgt o.a. de specialistische reiniging en glasbewassing.  

Op woensdag 10 juni jl. vond de kick-off plaats op het kantoor in Apeldoorn. Bij deze kick-off waren experts van zowel Veldhuis Verzekeringen als van Expertisebureau Lengkeek aanwezig. De Groot Schoonmaak Specialisten en Aannemingsbedrijf Draisma presenteerden zich als nieuwe partners voor de schadeherstelservice bij calamiteiten en verzorgden een rondleiding.

Veldhuis Verzekeringen is gevolmachtigd door 10 verzekeringsmaatschappijen om schades af te wikkelen. “Daarbij kunt u denken aan brand- en waterschades”, vertelt Wil de Groot, directeur De Groot Schoonmaak Specialisten. “Door de combinatie van krachten van De Groot Schoonmaak Specialisten en Aannemingsbedrijf Draisma en onze ruime ervaring in schadeherstel activiteiten weten wij als geen ander om deze mooie opdracht tot een succes te brengen. Wij kijken uit naar een goede samenwerking!”

Gerelateerde berichten

Menu