Schoonmaak medewerker Eerbeek gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerker Eerbeek gezocht m/v

Schoonmaak medewerker Eerbeek gezocht m/v

Word jij de collega van Esther?                                                                                                                           

Voor een machinefabriek in Eerbeek zijn wij, vanaf 12 augustus 2019, voor een lange periode, op zoek naar iemand die voor ons de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de kantoren en het sanitair. Woon jij in Eerbeek of omgeving en wil je graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig? Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werktijden

De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 16.00 uur tot 18.30 uur en op dinsdag en donderdag van 16.00 uur tot 17.30 uur

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu