Schoonmaak medewerker Hengelo m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerker Hengelo m/v

Schoonmaak medewerker Hengelo m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een object in Hengelo (Overijssel) zijn wij met spoed op zoek naar een gemotiveerde  medewerker schoonmaak die het leuk vindt om in een deeltijd dienstverband de klant te ontzorgen. Ben jij beschikbaar vanaf week 17 tot en met week 30? Werk je nauwkeurig, ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Werktijden

De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag 7.00 uur tot 9.00 uur en van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Interesse?                                                                                                                                                               

Heb je interesse, neem dan contact op met ons kantoor via de solliciteren-button of vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl.  Wij bieden je naast een leuke werksfeer een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Solliciteer direct

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu