Schoonmaak medewerker Hoevelaken gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerker Hoevelaken gezocht

Schoonmaak medewerker Hoevelaken gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Medewerker schoonmaak Hoevelaken                                                                                                                       

Voor een adviesbureau in Hoevelaken zijn wij op zoek naar iemand die voor ons de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van de kantoren en het sanitair. Woon jij in Hoevelaken of omgeving en wil je graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

Je werkt op woensdagavond of donderdagmorgen, 2 uur per week

Wat bieden we jou?                                                                                                                                              

Je komt te werken in een professionele organisatie waarbij zelfstandigheid erg belangrijk is.  Na een inwerkperiode bieden we jou een opleiding aan om zo ons mooie vak nog interessanter te maken. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie en je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu