Schoonmaak medewerker Holten gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerker Holten gezocht m/v

Schoonmaak medewerker Holten gezocht m/v

Kom jij ons team versterken?                                                                                                                               

Voor een zorginstelling in Holten, Raalte, Heeten, Bathmen en Deventer  zijn wij, voor een lange periode, op zoek naar medewerkers voor ons de klant willen ontzorgen met het schoonhouden van diverse woningen. Wil jij in een parttime dienstverband zelfstandig werken als medewerker schoonmaak?

Werktijden

Je werktijden variëren maar vinden voornamelijk in de ochtend vanaf 9.30 uur plaats.

Ben jij beschikbaar en werk je nauwkeurig? Ben je representatief en heb je een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu