Schoonmaak medewerker m/v in Raalte gezocht

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerker m/v in Raalte gezocht

Schoonmaak medewerker m/v in Raalte gezocht

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?                                                                                                                                

Voor een zorginstelling in Raalte zijn wij, voor een lange periode, op zoek naar iemand die voor ons de klant wil ontzorgen met het schoonhouden van woon,- en slaapkamers en sanitair. Wil jij in een parttime dienstverband zelfstandig werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

Je werkt gemiddeld 10 tot 12 uur per week op maandag tot en met vrijdag.

Wat bieden we jou?                                                                                                                                                    

Je komt te werken in een grote organisatie waarbij de zorg en omgang met cliënten voorop staat. Jij hebt geen direct contact met cliënten maar zorgt wel voor een schone omgeving! Na een inwerkperiode bieden we jou een opleiding om het vak nog interessanter te maken. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu