Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

Wij hebben diverse vacatures in Apeldoorn. Kom jij ons team versterken?                                                                                                                             

Voor een bedrijf wat bezig is met automatisering zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak die op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen van 7.45 uur tot 10.00 uur deze klant wil ontzorgen met het schoonhouden van kantoren en sanitair. Ben je zelfstandig? Representatief en werk je nauwkeurig? Dan zoeken wij JOU!

Daarnaast zoeken wij voor een stichting in Apeldoorn Zuid op de dinsdagavond en donderdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur iemand die het leuk vind om verantwoordelijk te zijn voor het schoonhouden van kantoren en sanitair. Wil jij je ontwikkelen in schoonmaakland? Ben je zelfstandig en werk je nauwkeurig? Zie je het zitten om voor ons deze uren in te vullen? Solliciteer dan NU!

Dit zijn twee specifieke panden, die trouwens prima te combineren zijn, maar in Apeldoorn zijn nog meer vacatures waarvoor we mensen zoeken. Wil je meer weten neem dan contact met ons op via ons kantoor in Apeldoorn op 055-3683388

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu