Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

Schoonmaak medewerkers Apeldoorn gezocht m/v

Vacature 1

Op het industrie terrein Apeldoorn Noord  zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak die op maandag en donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur de klant wil ontzorgen. Vind jij het leuk om een toonzaal te laten glanzen, ben je representatief, werk je nauwkeurig en spreek je goed Nederlands. Dan zoeken wij JOU!      

Vacature 2

Daarnaast zoeken wij voor een woonhuis in Apeldoorn op dinsdagochtend van 8.00 uur tot 11.30 uur, voor 52 weken per jaar, een medewerker schoonmaak die in overleg met de klant allerlei soorten schoonmaak werkzaamheden wil verrichten. Je overlegt met de klant dus je moet de Nederlandse taal goed beheersen. Ben je zelfstandig en werk je nauwkeurig? Solliciteer dan NU!

Werktijden

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie.  Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu