Schoonmaak medewerkers Zwolle, Kampen en Heerde gezocht m/v

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmaak medewerkers Zwolle, Kampen en Heerde gezocht m/v

Schoonmaak medewerkers Zwolle, Kampen en Heerde gezocht m/v

Kom jij ons team versterken?

Voor diverse opdrachtgevers in Zwolle, Kampen en Heerde zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons de klant willen ontzorgen op het gebied van de schoonmaak. Wil jij graag zelfstandig werken als medewerker schoonmaak? Ben jij representatief en werk je nauwkeurig?  Heb je daarnaast ook nog een positieve werkinstelling dan zoeken wij JOU!

Wat zijn de werkdagen en werktijden? 

Voor de klant in Kampen gaat het om de dagelijkse schoonmaak, in totaal 10 uur per week, werktijden zijn in overleg.

Voor de vacature in Zwolle geldt dat er elke dag wordt schoon gemaakt van 18.00 uur tot 20.00 uur, in totaal 10 uur per week.

In Heerde zoeken wij iemand voor de vrijdag van 13.30 uur tot 15.30 uur

Na een inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig en bieden we jou een opleiding in ons mooie vak. Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij onze payroll organisatie. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie naar info@keusschoonmaak.nl

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Solliciteer direct

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu