Schoonmakers m/v gezocht in Zwolle

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Schoonmakers m/v gezocht in Zwolle

Schoonmakers m/v gezocht in Zwolle

Vind je schoonmaken leuk?

Kun je zelfstandig werken?

Werk je nauwkeurig?

Ben je de Nederlandse taal machtig?

Heb je daarnaast een positieve werkinstelling en wil je werken in een toekomstgerichte groeiende organisatie dan zijn wij op zoek naar JOU!

Voor het schoonhouden van diverse objecten in Zwolle en omgeving zijn wij op zoek naar

Schoonmakers m/v

Wie zijn wij?                                                                                                                                                                     

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving van iedereen. Keus schoonmaak heeft vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Hengelo en in Velp is onze zuster organisatie CMS schoonmaak gevestigd. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en aan onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag samen zorgen voor de groei van onze mooie organisatie.

Wat kun je van ons verwachten?                                                                                                                              

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid voor gemiddeld 2 uur per dag. De werktijden variëren tussen 16.30 uur en 20.00 uur. Je komt te werken in een organisatie waarbij een leuke werksfeer en teamspirit centraal staat en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Je krijgt een dienstverband via een payroll organisatie. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en je ervaring. Je komt te werken in een kleine organisatie waarbij de lijnen kort zijn.

Hoe kun je solliciteren?

Mocht je meer informatie wensen over de functie dan kun je contact opnemen met Anneke van Dijk, rayonleidster op telefoonnummer 06-47964956. Sollicitaties kun je sturen naar info@keusschoonmaak.nl 

Solliciteer direct

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu