Vakantiekrachten gezocht – Apeldoorn en Overijssel

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Vakantiekrachten gezocht – Apeldoorn en Overijssel

Vakantiekrachten gezocht – Apeldoorn en Overijssel

Wij zoeken jou!

Heb jij al plannen deze zomer? Ga je op vakantie of bezoek je een pretpark of festival? Kom bij ons werken als vakantiekracht en voor je het weet heb je het geld voor jouw zomer bij elkaar verdiend!

Voor diverse opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel zijn wij, in de periode van juni tot en met september, op zoek naar vakantiekrachten die schoonmaakwerk willen verrichten. Je ontzorgt de klant en zorgt voor een schone werk- en leefomgeving!

Keus Schoonmaak is een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een tijdelijk dienstverband binnen Keus Schoonmaak. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en wordt vastgesteld naar aanleiding van onderstaand schema. Werk je 4 weken of langer aaneengesloten bij ons dan ontvang je een bonus in de vorm van een bol.com kaart tot wel 100 euro! Hiermee kun je zelf nog iets uitzoeken wat je vakantie helemaal compleet maakt!

Lonen per 18-05-2022 (inclusief 10% vakantieopbouw en 8% vakantietoeslag)

  • 17 jaar of jonger € 11,36
  • 18 jaar € 12,07
  • 19 jaar € 12,78
  • 20 jaar en ouder  € 14,19

Interesse?
Je kan een whatsapp sturen naar onze recruiter Merel op 06-53677699 of stuur een mailtje naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl!

Gerelateerde berichten

Menu