Intern (vak)opgeleide mensen voor professionele schoonmaak

  1. Home
  2. Werken bij Keus
  3. Intern (vak)opgeleide mensen voor professionele schoonmaak

Door de eigen interne vakopleiding beschikken onze mensen over de juiste kennis en vaardigheden om in alle omstandigheden professioneel schoon te kunnen maken.

Zo garanderen wij schoonmaakwerkzaamheden op het hoogste niveau van constante kwaliteit. Dit is voor u als klant, prettig. Maar ook voor de schoonmakers; zij zijn veel zekerder van hun zaken omdat ze weten wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen, waar ze op moeten letten en welke materialen of hulpmiddelen ze moeten gebruiken. Dit alles met het oog op kwaliteit, ergonomie en veiligheid.

De interne vakopleiding van keus Schoonmaak en diensen voldoet aan de gestelde normen en eisen van de stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Dit houdt onder meer in dat:

  • Aan de eisen van het CAO wordt voldaan
  • Het examen wordt afgenomen door een examinator van het RAS
  • RAS een officieel erkend diploma uitreikt

Naast basisopleidingen bieden wij de mogelijkheid om specialistische modules te behalen. Ook zijn wij gestart met een traject waarbij opfris- of bijscholingscursussen gegeven zullen worden om het peil van kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.
Ook door het bieden van onze opleiding- en ontplooiingsmogelijkheden maken wij het verschil.

Werken-bij-Keus---foto-2

Parallax-achtergrond

Werken-bij-Keus---foto-1

Menu