Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorg(st)er in Zutphen

  1. Home
  2. Vacatures
  3. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorg(st)er in Zutphen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorg(st)er in Zutphen

Vacatures

Maak jij de juiste Keus?

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Voor een zorginstelling in Zutphen (Noorderhaven) waar mensen met een verstandelijke beperking wonen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Interieurverzorg(st)er

Het gaat hierbij om een functie van 18 uur per week en je werkt op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 16.30 uur tot 17.15 uur en op dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.15 uur. Je ontzorgt de klant met het schoonhouden van kantoren, sanitair en woon,- en badkamers.

Ben jij representatief en werk je nauwkeurig? Heb je feeling met de doelgroep? Dan ben jij de positieve aanpakker die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij? Je komt te werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Overijssel en Gelderland en wij bieden je een  salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. De werving verloopt in samenwerking met onze recruitment partner 365 CleanIt.

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse,  vul het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Gerelateerde berichten

Menu